Capítol 3 : Ningú es profeta a la seva terra

Després de molt de temps hem superat d’una vegada per totes el mite del concert del Sant Jordi. Per fi grups com Sau, Sangtraït, Els Pets, Sopa de Cabra, etc. han deixat de semblar ser els únics que fessin música a Catalunya i ha sorgit una nova fornada de grups dels Païssos Catalans fent una música realment notable.

Aquests mítics grups del Sant Jordi van obrir la veda i discos com Sopa De Cabra – Nou, cançons com Ja T’ho Dire – Si Vens, o les últimes produccions d’Els Pets Els Pets – Agost, Els Pets – Com Anar Al Cel I Tornar,i no vull dir que els Pets el que fessin abans fos dolent, al revés crec que cançons com Els Pets – Pantalons Curts I Els Genolls Pelats, Els Pets – Un Dimecres Qualsevol, Els Pets – S’ha Acabat, son realment cançons generacionals, però han pujat un esglaó, ja són cançons universals i segueixo pensant que si fossin en anglès, serien èxits mundials.

Però ara, com està passant al Barça, ha sorgit una generació millorada de l’anterior. Amb més qualitat, més preparació, més projecció…

La llista : Nova generació és per reflexar aquesta nova generació que no necessàriament canta en català, però si que viuen, treballen, passen de passada pels Païssos Catalans. Però aquesta llista s’ha quedat curta donades les meves limitacions en el tema, per això avui comença una nova llista del corresponsal català que ens il·luminarà en el tema : Corresponsal català

A partir d’ara espero tenir posts i recomenacions de la nostra música, tan poc coneguda per nosaltres mateixos, acabarem amb aquest mite!! Benvingut peixcoix!!

 

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s