Corresponsal català : Pau Vallvé i la Santíssima Trinitat

Pau Vallvé (Barcelona, 1981) és un músic-compositor-productor barceloní que es dedica, a banda de fer els seus discs, a composar bandes sonores per a cinema i televisió, a fer jingles per publicitat i a produir disc d’altre gent al seu estudi.

 

Així, ens descriu la Viquipèdia, aquest desconegut, jove i camaleònic músic. Però no només parlarem d’ell, sinó també d’Estanislau Verdet o U_mä…o pot ser si, només de Pau Vallvé, ja que ell és també el peculiar i fins a un punt freak (sinó escolteu la seva versió de “Dragostea Din Tei”) Estanislau Verdet o el experimental i valent (com podeu veure a la seva cançó “Cassets”) U_mä.

 

No sóc expert, ni pretenc ser-ho, però hi ha músics que quan els escoltes et parlen per explicar o et criden per ballar o t’acompanyen per avançar… però hi ha uns que són capaços de fer-ho tot. I aquest és el cas, de Pau Vallvé (o Joan Colomo, que en parlarem en breu). Músics totals, amb una creativitat tant alta, que necessita de vestir-se de diferents autors per expressar tot el que volen dir i poden crear.

 

Així que us recomano, que no us estigueu d’escoltar aquest personatge. I us prego que no us quedeu amb una cançó i l’escolteu amb atenció. Hi haurà qui li agradarà Pau Vallvé quan es vesteix d’un personatge o de l’altre, però recordeu que no es pot entendre la brutalitat, la genialitat i la grandesa del personatge sense haver escoltat les seves tres personalitats…la santíssima trinitat.

Ah!! i només té 29 anys!! Segur que moltes sorpreses encara ens donarà!

 

Un tour de tres cançons per conèixer l’autor:

 

Freak: Estanislau Verdet – Tot

Brutal: Pau Vallvé – Tothom dorm

Genial: U_mä – Por

 

 

PEIXCOIX (en la música no hi ha entesos, hi ha gustos)

Corresponsal Català

Anuncio publicitario

1 comentario

  1. David Bonet dice:

    Aquest tio és un geni!! «Al tanto» amb aquest personatge de 3 personalitats. Heu d’escoltar la cançó Tot, al final té sorpresa…brillant!!

    Me gusta

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s