Corresponsal català : Joan Colomo, Segueix la saga dels genis del surrealisme @peixcoix

Pau Riba, Salvador Dalí, Albert Pla, Jaume Sisa… tots tenen en comú que són catalans i que tots ells són genis del surrealisme, i no només a nivell català, sinó fins i tot europeu i mundial.

Durant uns quanta anys, des de que Albert Pla ens va començar a deleitar amb els seus primers discos, acabant pel màgic i brillant “La diferencia” (no us el perdeu, és mel), han sorgit altres grups que han volgut seguir l’estel.la d’aquest, i dels altres grans dos incompresos genis, Riba i Sisa… però cap, arriba a l’alçada de Joan Colomo. (potser només Pau Vallvé quan es vesteix com a Estanislao Verdet)

Colomo en “Contra todo pronóstico, juga amb la seva especial veu, durant tretze cançons on canta en català (“El Camí”) , castellà (“Todo es podidamente relativo”) i anglès (“The Frog”), deixant detalls en cada una d’elles.

Per entendre el geni, però, no ens podem perdre les seves aventures anteriors amb el magnífic Unfinished Symapathy, on ell era guitarrista, i on aquest instrument agafa unes dimensions excepcionals, deixant en evidència molt dels grups de rock que sentim en les ràdios comercials. I com a cantant al intrèpid i sorprenent só de “Cel·lula Durmiente” on la seva veu, fa d’un instrument més en aquesta orgía de sons i ritmes.

Gent, estem davant del futur de la música feta a Catalunya, i segur que en tornarem a parlar amb breu. Un geni, que busca amb la música, el surrealisme que altres buscaven amb les lletres. Benvinguts al neo surrealisme.

Freak :

Joan Colomo – L’infern

Joan Colomo – La Mort

Brutal:

The Unfinished Sympathy – Little Scratches

Genial:

The Unfinished Sympathy – Rock For Food

Joan Colomo – El Camí

Peixcoix

Corresponsal català

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s