Corresponsal català : Miqui Puig, La conexió de la música i els sentiments

Parlar de Miqui Puig com a un dels grans del Pop català (tot i que canta en castellà), provoca cares d’incredulitat i rialles varies, recordant el se pas per un d’aquests llastimosos programes, que tanta audiència donen, i tan poca música aporten.

No negaré, que això va provocar amb mi, fan incondicional fins aquell moment, d’en Puig, tant en solitari com amb els Sencillos, una decepció que em va fer apartar-me d’aquell personatge, que m’havia alegrat tantes nits amb les seves enganxoses melodies, que m’havia ajudat tant en moments complicats, amb les seves brillants lletres i m’havia fet reflexionar, amb la seva secció “M’ha agradat, no m’ha agradat” de Rac1, amb els seus intel·ligents comentaris..

Però, suposo, que les coses bones sempre queden. I Miqui Puig, fa un pop bo, molt bo.

Així que no us perdeu un d’aquells músics que interioritza tant un estil musical que el fa seu, deixant petites obres mestres, que no et cansaries d’escoltar.

Gràcies a Miqui Puig, vaig començar a entendre, perquè la música m’agradava tant i m’omplia tant en cada moment. Perquè necessitava una cançó, un autor, uns sons en cada moment personal. I això ho vaig descobrir amb “Es la banda sonora de una parte de mi vida”. Una cançó que explica la meva vida, i segur que moltes de les vostres. I un cop entesa aquesta cançó, començar a recordar moments, gràcies a les cançons. Connexions, que fins aquell moment, es creaven d’una manera irracional, començaven a tenir una lògica brillant, brutal i emocionant.

Sentiments i moments personals com:

Viatges:  Miqui Puig – Tipo Loft

Antics amors:  Miqui Puig – Casualidades

Desenganys:  Miqui Puig – Tan Lejos Tan Cerca

Optimisme:  Miqui Puig – Totalmente A Favor

Moments difícils:  Miqui Puig – Mal Pero Acostumbrado

Records de grans moments:  Los Sencillos – Phutbol

Grans moments amb els amics:  Los Sencillos – Amigos Y Conocidos

Moments de dubte :  Los Sencillos – Todo Va Bien – De Momento

 

Segur, que en alguns coincidirem i en altres us recordaran a moments antagònics als meus, però això és la grandesa de la música i la grandesa de Miqui Puig.

Tanqueu els ulls i gaudiu-ho, moltes imatges us apareixeran, i emocions que no recordàveu tornaran.

 

Corresponsal català

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s