Corresponsal català : Els Pets, res per descobrir, molt per conèixer

Parlar dels Pets, amb qualsevol persona del nostre país petit, és parlar de joventut, de primers amors, de primers records dolorosos, de primers concerts després d’hores de tren, de primeres acampades on amb prou feines sabies fer la tenda, de primeres notes provant de tocar una guitarra, de primeres lletres pensant que hi ha més gent que té els mateixos problemes que tu, de primers petons, de primeres borratxeres… i sense cap dubte una de les primeres que ha cantat.

Aquest prolífic i genial grup de la música coneguda com “Rock Català”, és el meu grup. És aquell grup que cada cert temps, em poso algun disc, per intentar entendre coses que no aconsegueixo solucionar sol. Aquell grup, que encara em fa posar la pell de gallina, i que encara em dona un petit cop a l’esquena i em diu, endavant.

Molta gent, s’ha quedat amb aquells Pets del passat, genials i que us recomano que reviseu cada cert temps. Però aquest grup ha evolucionat, i s’ha convertit en un dels millors grups, no només de Catalunya, sinó segurament a nivell europeu. Als que penseu que em “flipo”, m’agradaria que em diguéssiu deu grups que amb una trajectòria tant llarga, hagin tingut tants discos rodons. Perquè és això el que fan, discos rodons, amb presentació, amb selecció de cançons, amb durada. Discos que no us podeu perdre detall de inici a final.

Com sempre, us vull recomanar unes quantes cançons, i avui potser, és de les vegades que més em costarà. Així que us posaré un parell de cançons de tots els seus discos, i amb una mica de sort, acabareu escoltant tota la discografia, i donant-vos compte, de que segurament estem davant d’un grup, que enyorarem quan faltin, però que és un honor i plaer, gaudir-los durant tants i tants anys

Ells volien ser reis, i nois, ho han aconseguit. Llarga vida als Pets.

Els Pets – En Tinc Disset

Els Pets – Vespre

Els Pets – Tarragona M’esborrona

Els Pets – S’ha Acabat

Els Pets – Un Dimecres Qualsevol

Els Pets – No Diguis Res

Els Pets – No T’enyoro (Cançó D’amor Desesperada)

Els Pets – Segon Plat

Els Pets – Núria

Els Pets – Ulls De Color Mel

Els Pets – Una Fiblada A La Pell

Els Pets – Una Estona De Cel

Els Pets – Por

Els Pets – Aquest Cony De Temps

Els Pets – Dissabte

Els Pets – A Vegades El Món Em Fa Por

Els Pets – La Mort Em Ve A Buscar – Live

Els Pets – Jo Sóc El Teu Amic – Live

Els Pets – Fàcil

Els Pets – La Colla

Els Pets – A Batzegades

Els Pets – Faig Saber

Els Pets – Sembla Estrany

Els Pets – Les Coses Com Són

 

Corresponsal català

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s