Capítol 8 : Un concert lesbià

Una de les cançons amb més éxtasi del concert comença així :

» Todos los raros fuimos al concierto del gran telépata de Dublín
Media hora antes invadimos el metro, yo iba obligado y tu en éxtasis
Y tanto os daba ocho como ochenta a los fanáticos de John Boy
Frente al estadio ya cantabais sus temas, primeras filas vuestra obsesión

Decíais que John Boy era boreal, algo ambiguo y de infancia gris
Sinceramente yo lo detestaba hasta morir
La luz se desmayó, «¿con cual van a empezar?»
A ti te daba igual, dijiste: «acertará» »

Crec que no pot definir millor els moments previs al concert. Havia sentit Love of Lesbian fa molt de temps i realment els anteriors discos no acabaven d’arrencar. Quan vaig sentir l’últim disc Love of Lesbian – 1999, vaig pensar…això comença a rutllar, deu meu tenen ja algunes cançons que apunten a himnes del indie, peròun no es pot tirar a la piscina si no les sent en directe, vivint de peu entre la multitud i si el cos et demana ballar encara que et fagin mal els peus i sempre que comencen els acords esperes que sigui aquella..es que estem devant de cançons que canvien la teva vida. I si, puc dic que ja soc fan de John Boy!!

El concert començava amb un video rotllo pel·lícula d’Amenábar dels bons temps i amb una cançó que ja començava a posar carns de gallina… Love of Lesbian – 1999

Temes com, Love of Lesbian – Alli donde soliamos gritar , Love of Lesbian – Las malas lenguas , Love of Lesbian – Cuestiones de familia , Love of Lesbian – Noches Reversibles, anaven calentant motors, però el moment en que va sonar per fi Love of Lesbian – Club de fans de John Boy , feia temps que no botava tan en un concert. També s’ha de dir que els concerts han anat passant a millor vida des que l’edat demana concerts d’Auditori…

Entre moments de llucidesa mesclada amb tocs d’ajudes químiques i videos emotius que semblava que ens trobavem devant d’un comiat, en resum Love of Lesbian apunta molt bones maneres!!!

Puc dir després del concert que no he parat d’escoltar les cançons del concert, puc dir que ja soc fan de Love of Lesbian?

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s