Capítol 10 : Genius Loci

Avui no parlaré de música, en el sentit més estricte sinó d’un espai, d’un museu. Com diuen del Barça, que és més que un club, m’agradaria definir la Fundació Joan Miró en més que un museu. Donada la meva gran admiració a Joan Miró i les seves impressionants creacions, ja no puc ser molt objectiu, però sempre he tingut debilitat per aquest museu. L’envolcall del museu ja crea aquesta atmòsfera de creativitat rebossant, però l’empeny de la fundació en crear exposicions temporals meravelloses fa que trobem de tant en quant una perla allà perduda en la montanya màgica de Montjuïch.

L’altre dia els ulls se’m feien plats en el reportatge d’aquesta nova exposició : Genius Loci. Un museu relacionant la música en un espai tan allunyat com pot ser un museu? Encabir com si d’una obra d’art ens trobéssim a una generació musical que ha revolucionat el panorama musical català? Senzillament brillant.

Ja fa un temps vaig començar aquesta aventura de l’Spotify i una de les primeres llistes era Nova generació , ara per sort amb la col·laboració del Corresponsal Català l’hem anat alimentant a la llista Corresponsal català .

He creat aquesta llista per tindre un petit tast abans d’anar a l’exposició i empapar-se de la seva música. És una llista oberta, col·laborativa, tothom pot posar les seves cançons, participeu!! Una bona oportunitat per conèixer nous grups, encara que no estiguin presents a l’exposició!!

Genius Loci

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s