Capítol 14 : Martens verdes i vespa vermella

Avui és un d’aquells dies que t’aixeques nostàlgic, massa mirades enrera en un mateix dia. Quan erem més joves, ja comencem a dir aquestes frases veus que el temps passa. Sort que encara no diem la frase més devastadora: «Quan erem joves», sort que encara afegim el «més joves», un petit respir abans de responsabilitats, canes, etc.

Aquesta llista : Martens verdes és una petita mirada enrera de quan portavem Martens verdes i vespa vermella, texans de crescuda o algunes vegades ja curts i rondavem per Poble Nou amb la única preocupació de quan veuriem la cervela «A Coyote». Una banda sonora parlada en el nostre idioma, feta a casa nostra que parla del que estavem vivint i el que ens esperava quan diguessim : «quan erem més joves».

Un dels grups referent d’aquesta banda sonora ha estat sens dubte, Els Pets un grup que ha anat creixent amb el temps. Les cançons de la llista són ja himnes de la nostra generació i un exemple és Vespre que ha anat millorant musicalment parlant, però l’essència de la lletra encara fa posar els pels de punta, sentis la versió que sentis.

Musicalment parlant, sempre he dit que Sopa De Cabra en el seu temps estava un pas per endevant i cançons com Sopa De Cabra – Podré Tornar Enrera demostren un delicadessa entre les lletres amb olor a cervesa d’aquesta época.

Acualment tenim un panorama musical molt més potent com es pot veure a la llista : Nova generació amb grups molt més madurs ja en el primer disc, molt més preparats i amb una projecció més internacional, però seguint amb l’esperit del «temps passats van ser millors», la música que vam viure quan teniem 16,17 anys era una música fresca i amb molta ànima que ens acompanyava quan ens descordavem els cordons de les nostres Martens Verdes i recordavem la última farra a Salou i comptavem les hores fins el divendres a la tarda per quedar devant la porta del cole i tornar-hi a començar.

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s