Capítol 21: Lovers’ carvings i les google glass

Després de tota la instrumentació per part de Google de les noves Google Glass se’m va quedar pendent investigar qui eren els responsables d’aquesta cançoneta tan «simple» que se’t va quedant a la ment i inevitablement et fa xiular quan ningú et veu.

Els responsables son Bibio, o millor dit Stephen Wilkinson, un productor musical britànic que va crear un propi estil samplejant grups de música experimental i modificant sons de guitarra electrònicament. Gràcies al descobriment he anat descobrint-lo però hem centraré amb el tema Lovers’ Carvings que és utilitzat al spot de google glass

El video ja hem va cautivar per la originalitat però la melodia s’anava quedant i després de no poder deixar d’escoltar-la a la ment vaig decidir fer búsqueda activa. Gràcies a @chrovira per fi vaig descobrir qui estava darrera:

El principi de la cançó va deixant aquest ambient misteriós que et va atrapant i et va avisant que d’aquí poc alguna cosa passarà. Comença un conjunt d’arpegis que semblen desordenats i desacompassats, però després d’entrar de ple a la cançó et va atrapant com si fos una teranyina. Els instants finals dels arpegis, amb aquest joc de guitarres, sembla com si intentessis sortir però l’arpegi torna a la teranyina i torna a començar l’intent de sortir com si s’allunyés el so, però ja és impossible. De sobte para de cop i comença aquesta melodia que es va repetint al teu cap i ja no et pots escapar. Et venen ganes d’anar aplaudint i moure el cap seguint les pujades i baixades del riff de guitarra.

Encara esteu a temps d’escapar, però si l’escolteu estareu atrapats i acabareu com el protagonista buscant com tocar-la amb un ukelele.

Anuncio publicitario

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s